Viaplays ”Heder” får en tredje säsong

Under våren hade den andra säsongen av Heder premiär och toppade Viaplays lista över mest sedda serier. Nu är det klart att det blir nya avsnitt då Heder kommer tillbaka med en tredje säsong.

Serien kretsar kring fyra starka kvinnor med ett tydligt mål men ett tvivelaktigt förflutet. Och de är redo att gå över lik i sin kamp för rättvisa. Nour, Janni, Elin och Karin på advokatbyrån Heder är målsägandebiträden som kämpar för utsatta kvinnors upprättelse och att sexualbrott tas på större allvar

Inspelningarna börjar efter sommaren där Alexandra Rapaport, Julia Dufvenius, Eva Röse och Anja Lundqvist åter är tillbaka i huvudrollerna som delägare på advokatbyrån Heder.

– Vår serie har ett tydligt existensberättigande och vår publik har överöst oss med kärlek, så vi ska göra allt vi kan för att förvalta detta förtroende från Viaplay och publiken och göra en hållkäften-säsong, säger Alexandra Rapaport.

Den tredje säsongen utspelar sig 18 månader efter den förra och inleds brutalt med ett omskakande terrorattentat kopplat till incels. Hur mycket tål vänskapen och lojaliteten när hemligheter och lögner kommer till ytan? Elin, Karin, Janni och Nour gör allt för att lämna händelserna i föregående säsong bakom sig men det visar sig vara svårare än de trott.

Vill ni streama de två första säsongerna kan ni göra det här.