Nu blir ”Squid Game” verklighet – i ny realityserie

Sugen att vinna 46 miljoner kronor? Då är det här kanske något för dig.

Under förra året slog det Sydkoreanska Squid Game ned som en bomb i serievärlden och blev Netflix mest sedda serie någonsin. Nu bekräftar streamingjätten att man kommer satsa på att göra Squid Game till verklighet i en ny realityserie.

För er som missat Squid Game är serien som en skruvad blandning mellan Battle Royal och Kill Bill, där vi får se 456 extremt skuldsatta medborgare få chansen att delta i ett spel. I potten hittar vi en gigantisk prissumma, men bara en person kan vinna. Resten kommer dö på vägen, då de ska delta i diverse barnlekar som alltid slutar med blodbad och tragedi.

Men i Netflix kommande realityserie kommer vi förhoppningsvis inte få se några dödsfall. Däremot kommer det vara en fördel om man är vass på diverse barnlekar, precis som i originalserien. Andra likheter är att det återigen kommer vara 456 deltagare som tävlar om den rekordstora prissumman på cirka 46 miljoner, där tävlingsmomenten kommer vara fullmatade med klurigheter och oväntade vändningar.

Programmet kommer att spelas in i England under 2023 och ansökan är öppen för alla engelsktalande personer – även för oss svenskar. Tror du att du har vad som krävs kan du ansöka här!